Seneste opdatering på denne hjemmeside: 30-12-2018 Whiskypartiets  næste aktivtet bliver 25/1 2019, #73 Årsmøde og Whiskysmagning
hiskypartiet er en samling mennesker med en stor for kærlighed for whisky. Vi er ikke eksperter på området, men har en god portion mod på at prøve forskellige whiskyer. Vores idègrundlag med foreningen er at fremme vores viden inden for whisky, og finde ud af hvilke whiskyer man evt. skal investere i og ikke investere i.  
i skiftes gerne til at finde nogle whiskyer, som vi skal smage. Ligesom vi skiftes til at stå for arrangementet. De mere formelle vedtægter og husregler vil I finde længere inde på vores hjemmeside. Whiskypartiet samles ca. 8-10 gange om året til whiskysmagning. Det foregår rimelig uformelt i hyggelige omgivelser. 
ndtil nu har vi ved vores smagninger givet de forskellige whiskyer en personlig bedømmelse af smag, udseende, aroma og pris udfra nogle hjemmelavede skemaer. Vi har desuden brugt ”Whiskyguruen” Jim Murray’s bog, ”Whisky Bible” til at få indtryk af de smagte whiskyer. Vi vil fremover (fra 2005) benytte samme Jim Murray’s bedømmelsessystem 25+25+25+25 & (x,5) halve point kan gives) til at vurdere de forskellige whiskyer ved vores smagninger. Vores resultater vil ligeledes findes andetsteds på hjemmesiden.